Çokollatë e errët nougat, 100g
Çokollatë e errët nougat, 100g

Çokollatë e errët nougat, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Me shije të pasur çokollate dhe krem nougat të errët. Përbërësit: çokollatë e errët, kakao, sheqer kallami, kakao gjalpë, emulgues soje, bourbon vanilë. Mbushja: kremë lajthie, gjalpë kakao, pluhur qumështi, emulgues soja.

Vendi i origjinës: Italia