Çokollatë e errët me amarant, 70g
Çokollatë e errët me amarant, 70g

Çokollatë e errët me amarant, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata e errët organike me amarant do të bëhet ëmbëlsira juaj e preferuar me çokollatë dhe është menduar për këdo që shmang glutenin.