Çokollatë Choco Cookie, 80g

Çokollatë Choco Cookie, 80g

iChoc

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

I destinuar të çmendë përbindëshat e biskotave! Një përzierje qiellore e copave të biskotave krokante me çokollatë të zezë në çokollatën më të butë M!LK. Kush ka nevojë për qumësht kur mund të arrini përsosmërinë pa të?
Përbërës 100% organik dhe vegan, me kakao të tregtisë së drejtë nga Republika Domenikane. E mbështjellë në paketim miqësor ndaj mjedisit, pa plastikë.