Çips nga thjerrëzat dhe patatet, 40g
Çips nga thjerrëzat dhe patatet, 40g

Çips nga thjerrëzat dhe patatet, 40g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,10 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Këta çipsa të bëra nga orizi i tërë i grurit janë një meze e lehtë e shijshme dhe e kripur. Ideale për t'i përmbushur nevojat tuaja dhe për të zëvendësuar bukën.