Çips nga molla, 50g

Çips nga molla, 50g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,80 €0,90 Zbritje

Ky çips i skuqur mollë, i shijshëm dhe i çrregullt, është një mundësi më e shëndetshme e "snacking". Ehtë bërë nga mollë organike me një metodë të veçantë për tharjen në furrë.