Çips nga kokosi, 175g

Çips nga kokosi, 175g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Një rostiçeri e ëmbël me të cilën mund të ëmbëlsoni mëngjezin dhe nëse dëshironi, mund ta shtoni në variante të ndryshme të sallatave ose pjatave të njelmëta.