Çips i njelmët nga orizi, 50g
Çips i njelmët nga orizi, 50g

Çips i njelmët nga orizi, 50g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,00 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Këta çipsa të bëra nga orizi i tërë i grurit janë një meze e lehtë e shijshme dhe e kripur. Ideale për t'i përmbushur nevojat tuaja dhe për të zëvendësuar bukën.