Chlorela + Spirulina shoots, 20 qese

Chlorela + Spirulina shoots, 20 qese

Biotona

Çmimi i zakonshëm €15,00 Zbritje

Algat janë kultivuar dhe përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Biotona bio Chlorella + Spirulina e papërpunuar, përkatësisht një algë njëqelizore e gjelbër e ndezur e ujërave të ëmbla dhe të kripura, kontribuojnë në vitalitetin dhe rezistencën natyrore. Chlorella, fjalë për fjalë do të thotë "gjethe e vogël jeshile", mbështet funksionin e mirë të mëlçisë dhe pastrimin e brendshëm, ndërsa spirulina kontribuon në menaxhimin më të mirë të peshës.