Chlorela + Spirulina pluhur, 200g

Chlorela + Spirulina pluhur, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €22,70 Zbritje

Chlorella, që do të thotë "gjethe e vogël jeshile" është një algë e lashtë, njëqelizore, e ujit të freskët, me një ngjyrë të gjelbër të ndezur të shkaktuar nga nivelet e larta të klorofilit. Përveç kësaj, "muri qelizor i thyer" i chlorelës është gjithashtu i pasur në mënyrë natyrale me fitonutrientë të shumtë, si dhe është një burim i shkëlqyer natyror i proteinave me një ekuilibër të mirë të aminoacideve.

Spirulina është një algë e ujit të kripur në formë spirale blu-jeshile, e cila është përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Kjo algë është e mbushur me fitonutrientë dhe është burimi më i koncentruar i proteinave (deri në 70%) në tokë. 

Chlorella dhe spirulina ndihmojnë në ruajtjen e vitalitetit dhe rezistencës natyrore. Biotona bio Chlorella + Spirulina Raw rrjedh nga algat që janë 100% të kultivuara biologjikisht. Pas vjeljes, ato dehidratohen përmes një procesi tharjeje superiore, në mënyrë që të ruhet vlera e tyre e plotë ushqyese.