Chlorela, 200 tab

Chlorela, 200 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €25,90 Zbritje

  • Mbështet funksionin e pastrimit të mëlçisë
  • Kontribuon në pastrimin e brendshëm
Algat janë kultivuar dhe përdorur si burim ushqimi për më shumë se një mijë vjet. Physalis Chlorella bio, një algë njëqelizore e gjelbër e ndritshme e ujërave të ëmbla, kontribuon në vitalitetin dhe rezistencën natyrore. Chlorella, fjalë për fjalë do të thotë "gjethe e vogël jeshile", mbështet funksionin normal të mëlçisë dhe pastrimin e brendshëm.
Procesi i 'murit qelizor të thyer' të klorellës. Pini dy litra ujë në ditë.
Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.
Përbërësit: Chlorella vulgaris Beijerinck* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
200 tableta

PËRDORIMI
4 deri në 6 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Përmban sulfite të pranishme në natyrë.
Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.