Chaga 60tbl

Chaga 60tbl

FUNGI PERFECTI

Çmimi i zakonshëm €0,00 €34,90 Zbritje

Kërpudhat unike Chaga (lat.Inonotus obliquus) vitet e fundit kanë merituar vëmendjen e veçantë të mykologëve nga e gjithë bota, të cilët po zbulojnë vetitë e saj fascinante.

Chaga mund të jetë një mbështetje e shkëlqyeshme për sfidat e përditshme për shkak të gamës së gjerë të veprimtarive që janë objekt i studimeve të ndryshme shkencore nga ekspertë të mikologjisë.

“Host defence” Kapsulat janë të përbërë nga miceli i kërpudhës Chaga që përmbajnë polisakaride të vlefshme - beta glukan, arabinoxylan dhe mikronutrientë të tjerë.

Procesi i kultivimit të “Host defence” kërpudhave të Chaga kryhet sipas parimeve mjedisore të qëndrueshme dhe të rrepta dhe duke përdorur teknikat më të larta të prodhimit që synojnë të maksimizojnë ruajtjen e përbërësve ushqyes të vlefshëm të kësaj kërpudhe fascinange, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.