Çaj Xhenxhefil

Çaj Xhenxhefil

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

 

Në Ayurveda, xhenxhefili konsiderohet si një nga erëzat më të rëndësishme. Prandaj, jo vetëm që është pjesë e shumicës së YOGI TEA®, por gjithashtu luan rolin kryesor në këtë përzierje të shijshme. Erëza e qartë e xhenxhefilit takohet me barin e limonit me fruta, jamballin dhe mente të freskët. Një përzierje që me dashuri ju jep ngrohtësi të brendshme.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë të përmirësojnë shqisat e tyre.