Çaj Women's Tea
Çaj Women's Tea

Çaj Women's Tea

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Feminiteti është plot frymëzim - është i shumëanshëm dhe pafundësisht i bukur. Aftësitë e tij unike dhe mundësitë e ndryshme rezonojnë në këtë çaj: kamomil i butë jep një ndjenjë të shenjtërores, ndërsa ngushëllimi i rrënjës së angjelikës, xhenxhefili dhe lëvozhga e portokallit frymëzojnë kreativitet dhe një shpirt pionier. Një çaj i mbushur me dashuri!

Çaji për të gjithë ata që besojnë në mirësi.

I përgatitur nga xhenxhefili, lëvorja e portokallit dhe rrënja anxhelika, çaji ka një shije dhe aromë të parezistueshme. Prania e xhenxhefilit e bën të jetë i preferueshëm për konsumim për të ndihmuar tretjen.

Për përgatitjen më të mirë të çajit, vlojeni ujin dhe pastaj ftoheni në 80°C (rreth 10 min) dhe çajin. Le të qëndrojë për 2-3 minuta, butësisht shtrydhni qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.