Çaj Wellbeing

Çaj Wellbeing

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Mirëqenia fillon me gatishmërinë për ta përjetuar atë. Ky çaj ju udhëzon dhe ju shoqëron në një pushim me diell. Me kanellë ngrohëse dhe sherebelë aromatike,

YOGI TEA® Wellbeing ka shije si relaksim në stilin mesdhetar. Ju mund të shijoni vetë jetën në bar limoni dhe rigon, dhe të merrni frymëzim të freskët nga një ndjenjë e thellë e mirëqenies!