Çaj trëndafili

Çaj trëndafili

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Trëndafili është i mbushur me simbolikë. Ajo karakterizon fjalët më të bukura në botë, josh - por nuk mashtron: aroma e saj simpatike nuk është aspak inferiore ndaj pamjes së saj të bukur. Në kombinim me hibiskusin dhe lulet e livandës, trëndafili dëshmon se shija e tij pushton edhe zemrat me këtë çaj. Rënia e parë në buzët tuaja është si një kompliment i dashur. Nuk do të keni nevojë për ndonjë inkurajim për të ndjerë fluturat në bark tuaj.

Çaji për të gjithë me pasion.