Çaj Throat Comfort

Çaj Throat Comfort

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Zëri ynë është një dhuratë e çmuar. Pra, pse të mos i jepni fytit tuaj një kujdes të përzemërt të fituar mirë me jamball, kopër dhe trumzë? Të kombinuara me lëvozhgën e portokallit dhe xhenxhefilin, këto rezultojnë në një përzierje të veçantë çaji që ka shije të mirë dhe gjithashtu i bën mirë fytit tuaj.

Çaji për të gjithë ata që dëgjojnë zërin e tyre.

Përzierje aromatike Ayurvedike e bimëve më të mira organike.

Metoda e përgatitjes: për përgatitjen më të mirë të çajit, hidhni një qese çaj me ujë të vluar. Lëreni të qëndrojë për rreth 4 deri në 6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë në ujë.