Çaj Shtogu BLIFF

Çaj Shtogu BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €3,10 Zbritje

Lule Shtogu (L.Sambucus nigra) 🌱

Shtogu është i pasur me vitamin C, fibra, acide fenolike.
Çaji i lule Shtogut ndihmon në kollitje dhe ftohje, frymëmarrjes së vështirsuar, astmës, si dhe tek sëmundjet reumatike, ndihmon tretjen.