Çaj Positive Energy

Çaj Positive Energy

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ju keni një pasion të zjarrtë për atë që bëni. Dhe ndonjëherë ju duhet të ushqeni zjarrin tuaj dhe të ndizni flakët nga drejtime të ndryshme. Lëreni veten të frymëzoheni nga shija e këtij çaji! Përzierja emocionuese e mate, guarana dhe çaji i zi frymëzon me shoqërues frutash si boronicë dhe hibiscus. Një fishekzjarrë shumëngjyrëshe për shqisat që ndez pasionin tuaj çdo ditë!

Çaji për të gjithë me qëllime të mira.

Për përgatitjen më të mirë të çajit, hudhni një qese çaji në ujë të valë. Le të qëndrojë për rreth 7 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe butësisht shtrydh qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA