Çaj nga Rrënja e Mëllagës së Bardhë BLIFF

Çaj nga Rrënja e Mëllagës së Bardhë BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €4,20 Zbritje

Rrënjë të Mëllages se bardhë. (L. Althaea officinalis root)

Rrënjet e Mëllages ndihmojnë kundër kollitjes, vështiresive me frymëmarrje, bronkitit, eliminimit i këlbazit, inflamacionit të traktit urinar dhe gurëve në traktin urinar.