Çaj nga limoni e menta

Çaj nga limoni e menta

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Nëse do të kishte vërtet diçka si një burim rinie, ujërat e tij ndoshta do të kishin shije si ky çaj gjallërues. Aroma e limonit, nmentës dhe jamballit është si një fllad i freskët, na bën një buzëqeshje në fytyrat tona dhe na fton të kemi një këndvështrim të qetë për jetën. Shijojeni atë të nxehtë ose të ftohtë dhe zbuloni përsëri magjinë e tij çdo herë!