Çaj Natural Wellbeing

Çaj Natural Wellbeing

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €6,70 Zbritje

Çaj që gjallëron shqisat me vajin esencial të frutave të mandarinës. Kombinuar me gjembin e qenit dhe hibiskun pak të hidhur, na bën gati të përballemi me jetën e përditshme.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët