Çaj Lule Balsami BLIFF

Çaj Lule Balsami BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €2,60 Zbritje

Lule Balsami (L.Hypericum Perforatum)

Lule balsami është i pasur me proteina, yndyra, vitamin A dhe C.
Është anti-depresant, ka një përdorim tradicional në trajtim e sistemit nervor.