Çaj Immune support

Çaj Immune support

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Përzierje aromatike Ayurvedike e bimëve më të mira organike: borzilok, ehinacea, kardamom dhe bimë të tjera aromatike.

Metoda e përgatitjes: për përgatitjen më të mirë të çajit, hidhni një qese çaj me ujë të zier. Lëreni të qëndrojë për rreth 4 deri në 6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë në ujë.