Çaj i gjelbërt Sencha, 100g

Çaj i gjelbërt Sencha, 100g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Çaj aromatik freskues nga çaji i gjelbërt sencha. Karakterizohet nga një shije më e fortë, kështu që u rekomandohet tifozëve të aromave më të forta. Eshtë i pasur me antioksidantë, dhe është i shkëlqyer dhe i ftohtë në formën e çajit të ftohtë. Merr një shije të veçantë për shkak të metodës së përgatitjes sepse gjethet e çajit avullohen dhe thahen me kujdes, pas së cilës ato marrin një pamje të ngjashme me gjilpërat e pishës. Sasia neto: 30 g (1.5 g x 20). Metoda e përgatitjes: derdhni një qese çaji me ujë të valë dhe mbajeni të mbuluar për 1-2 minuta për një aromë të butë të butë, dhe 2-4 minuta për një aromë më të fortë.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët