Çaj Hartwarming

Çaj Hartwarming

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ejani dhe derdhni vetes pak entuziazëm për jetën dhe lëreni veten të emocionoheni nga shija e ditëve të pakujdesshme të verës! Kur borziloku aromatik, portokalli me shije frutash dhe një nuancë djegës djegës kërcejnë së bashku në majë të gjuhës, atëherë Ayurveda takohet me la dolce vita...

Çaji për të gjithë ata që mbartin një gjallëri për jetën në zemrën e tyre.