Çaj gjethe mjedre

Çaj gjethe mjedre

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €3,00 Zbritje

Çaji i gjetheve të mjedrës është i pasur me lëndë ushqyese dhe antioksidantë, ky çaj ka një mori përfitimesh shëndetësore dhe është përdorur për shekuj për të lehtësuar simptomat premenstruale dhe për të mbështetur shtatzëninë.

Tradicionalisht është përdorur për të mbështetur në fazën e vonë të shtatzënisë, mendohet se ushqen mitrën për të lehtësuar lindjen natyrale e shumë e shumë benefite të tjera.