Çaj Bedtime Rooibos Vanilla

Çaj Bedtime Rooibos Vanilla

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Mirëmbrëma për ju. Merrni këto fjalë për zemër dhe lërini gjërat e mira të tingëllojnë në ju. Lëreni veten të përqafoheni butësisht nga rooibos të butë dhe vanilje aromatike dhe të kaloni në natën plot relaksim. Ky çaj para gjumit është një fund i bukur i ditës!

Çaji për të gjithë ata që duan ta mbyllin ditën me diçka të ëmbël.
Përzierje aromatike aurvedike e bimëve më të mira organike: rooibos, kamomil, jamball dhe bimë të tjera aromatike.
Metoda e përgatitjes: për përgatitjen më të mirë të çajit, hidhni një qese çaj me ujë të zier. Lëreni të qëndrojë për rreth 4 deri në 6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë në ujë.