Çaj Bedtime
Çaj Bedtime

Çaj Bedtime

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Një përzierje aromatike e bimëve më të mira të çajit organik me kopër, kamomilë dhe valerian. Përbërësit e tij natyral antianksiotik, qetësues ndihmojnë në eliminimin e pagjumësisë dhe mundësojnë një gjumë të rehatshëm. Për përgatitjen më të mirë të çajit, hudhni një qese çaji në ujë të valë. Le të qëndrojë për rreth 4-6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe butësisht shtrydhni qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA