Çaj Balancë e gjelbërt
Çaj Balancë e gjelbërt
Çaj Balancë e gjelbërt

Çaj Balancë e gjelbërt

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Shijoni përzierjen aromatike të çajit Yogi "Green Balance" me çaj jeshil, bar limoni, mente dhe bimë të tjera aromatike. Mënyra e përgatitjes: për përgatitjen më të mirë të çajit, zijeni ujin dhe hidhni një qese me çaj. Lëreni të qëndrojë për rreth 2 deri në 3 minuta dhe shtrydhni butësisht qesen për të lëshuar përbërësit aktivë në ujë.