Bollgur, 500g
Bollgur, 500g

Bollgur, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Bolguri preferohet te vendoset në sallata verore sepse dhuron një ndjenjë të lehtë, dhe shpesh gatuhet së bashku me perime. Është ideale për përgatitjen e ushqimeve të shpejta, sepse gatuhet shumë shpejt. Udhëzime për përdorim: Zijeni 7-10 minuta në zjarr të lehtë në raport me ujin 2:1.