Biskota organike misri me fara chia, pa gluten, 50g

Biskota organike misri me fara chia, pa gluten, 50g

Fiorentini

Çmimi i zakonshëm €1,20 Zbritje

MINI BISKOTA MISRI ME FARA CHIA NGA BUJQËSIA ORGANIKE.

Përbërësit:

misër 78%

vajra bimore (luledielli dhe misër)

fara chia (Salvia hispanica) 10%

kripë deti 1%

Nga bujqësia organike

✓ Mund të përmbajë qumësht soje

✓ Pa gluten