Bio panini Cereal. 165g

Bio panini Cereal. 165g

SCHAR

Çmimi i zakonshëm €4,99 Zbritje

Më në fund, panini të ndërgjegjshëm për mjedisin!
Vështirë se mund të thuash që këto nuk janë thjesht të freskëta në furrë! Roleta buke të bardha ushqyese, të kujdesshme për shëndetin, që janë krokante nga jashtë dhe të buta nga brenda. Të pjekura me një kombinim të melit, miellit të farave të lirit dhe brumit të thartë, këto role panini janë gjithashtu organike dhe krejtësisht pa OMGJ!