Bio Madeleines Choco, 150g

Bio Madeleines Choco, 150g

SCHAR

Çmimi i zakonshëm €4,59 Zbritje

Madeleines klasike, vetëm më të ndërgjegjshme për shëndetin
Përshtatja jonë e ndërgjegjshme e recetës origjinale të Madeleine, tani me çokollatë të zezë dhe pa gluten dhe pa vaj palme. Veçanërisht i përshtatshëm kur keni nevojë për diçka të ëmbël. Një trajtim 100% me kujdes i prodhuar me krenari në Francë, në shtëpinë e Madeleines!