Bio Choco Bisco. 105g

Bio Choco Bisco. 105g

SCHAR

Çmimi i zakonshëm €4,59 Zbritje

Biskota natyrale pa gluten dhe organike
Biskota ushqyese tërshërë me copëza çokollate të zezë. Trajtime organike pa gluten për ata që hanë me vetëdije! Pa konservues do të thotë tretje më e mirë dhe biskota që mund t'i ndani pa kujdes në botë!