Bio Apple Bisco, 105g

Bio Apple Bisco, 105g

SCHAR

Çmimi i zakonshëm €4,59 Zbritje

Biskota tërshëre të ndërgjegjshme për mjedisin që mund t'i ndani
Biskota ushqyese tërshëre me copa mollësh të thata, fara liri dhe fara luledielli, sepse ndonjëherë ju thjesht meritoni një shpërblim. Ndani këto biskota organike pa gluten me këdo që ka fatin të jetë në orbitën tuaj.