Balsam për bebe Blue Chamomile, 100ml

Balsam për bebe Blue Chamomile, 100ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €7,50 Zbritje

Dr. Pasha Baby Blue Chamomile balancon nivelin e lagështisë dhe vajit në lëkurën e bebes. Përzierja e substancave natyrale dhe me kualitet të lartë mbronë dhe ushqen lëkurën e ndjeshme, të thatë dhe të plasaritur.

Ruajeni në vend të ftohtë, të thatë dhe të errët. Evitojeni kontaktin me sytë.

Testuar dermatologjikisht.

Përdorimi: Aplikojeni disa herë në ditë në zonën e pelenës, fytyrë dhe gjithë trupin.