Balsam pë bebe Zink, 100ml

Balsam pë bebe Zink, 100ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €7,20 Zbritje

Dr. Pasha Baby Zinc ka në përmbajtje Zinc Oxide. Balmi është shumë i pasur me vitaminat esenciale dhe mineralet nga burime natyrore, të përshtatshme për lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar. Zink oksidi ofron mbrojtje shtesë nga irritimi dhe skuqja në zonën e pelenës.

Dr. Pasha Baby Zinc përmbanë edhe vajin esencial Tea tree. Përdoret për kujdes të përgjithshëm dhe zonën e pelenës që është vazhdimisht e ekspozuar në lagështi, substancat e urinës dhe enzimet e fecesit.

Dr. Pasha Baby Zinc ofron mbrojtje shtesë nga irritimi dhe skuqja në zonën e pelenës. Zinc oxide lë një shtresë të hollë mbrojtëse që parandalon kontaktin me substancat e dëmshme si urina dhe fecesi. Ruajeni në vend të thatë dhe të errët. Evitoni kontakin me sytë.

Përdorimi: Aplikojeni disa herë në ditë në zonën e pelenës, fytyrë dhe trup.