Bajame, 200g
Bajame, 200g

Bajame, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Bajamet janë shumë të ushqyeshme, tradicionalisht të pranishme në dietë mesdhetare. Janë një rostiçeri ideale ose meze e lehtë, dhe japin një ndjenjë të ngopjes.

Vendi i origjinës: Spanja