B kompleks Less stress në sprej, 25ml

B kompleks Less stress në sprej, 25ml

365 nature

Çmimi i zakonshëm €12,10 Zbritje

Një shtesë spërkatëse orale praktike dhe efektive siguron bio-disponueshmëri të shkëlqyeshme të të gjitha grupeve thelbësore të vitaminës B: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 dhe B12. Fuqia sinergjike e këtyre vitaminave siguron shumë funksione të rëndësishme të trupit si funksionimi normal i sistemit nervor, funksioni normal psikologjik, zvogëlimi i lodhjes dhe rraskapitjes, mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ, metabolizmi normal i prodhimit të energjisë dhe shumë të tjerë. 100% formulë vegane.