Ashwagandha, 60caps

Ashwagandha, 60caps

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €28,00 Zbritje

Royal Green Ashwagandha është rritur në Indi pa përdorimin e pesticideve.

Ashwagandha është e njohur për shumë përfitime për trupin, nga të cilat spikat mbështetja e rezistencës së trupit ndaj stresit.

Royal Green Ashwagandha është një shtesë organike e çertifikuar, pa mbushëse dhe shumë e koncentruar (1 kg rrënjë Ashwagandha prodhon 1 kg pluhur) i përshtatshëm edhe për veganët. Ajo siguron spektrin e plotë dhe të gjithë lëndët ushqyese nga ashwagandha.

Rekomandohet të pini 1-2 kapsula në ditë me një vakt. Ruani në një vend të thatë, të ftohtë dhe të errët. Mbajeni larg fëmijëve.