Arrë mushkati, 3 copë

Arrë mushkati, 3 copë

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €5,30 Zbritje

Kjo erëz premium, arrëmyshk, është e domosdoshme në kuzhinat evropiane dhe më gjerë. I jep pjatave një shënim specifik, dhe për shkak të aromës së tij pikante nuk është e nevojshme ta vendosni në sasi të mëdha në enët. Kombinohet në mënyrë të përkryer me salca të ndryshme, perime, pjata me patate.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët