Aronia pluhur, 100g

Aronia pluhur, 100g

Bobice

Çmimi i zakonshëm €9,90 Zbritje

Pluhuri i përftuar nga bluarja e lëvores dhe farave të aronisë. Ai përmban një përqindje të lartë të antioksidantëve tanthocyanin. (polifenolet) që e bëjnë aroninë kaq shumë të çmuar. Kroacia është gjithashtu e njohur për shumë orët e saj të diellit dhe një mikro-lokacion specifik në regjion të Slavonisë lejon që pluhuri i frutave aronia të Bobica PREMIUM të përfitojë sa më shumë. Mjafton nga një deri në dy lugë çaji pluhur aronia në mueslin tuaj të preferuar, duke e kombinuar me kosin, drithërat e mëngjesit, qumësht, mjaltë ose lëng frutash.

Përveç sa më sipër, aronia ka efekte të mëtejshme pozitive, ajo:

- është e dobishme për mukozën e zorrëve;
- siguron funksion më të mirë të tëmthit dhe mëlçisë;
- zvogëlon inflamacionin;
- parandalon zhvillimin e infeksioneve virale dhe bakteriale të traktit urinar;
- rregullon funksionin e pankreasit dhe nivelet e sheqerit në gjak.