Aronia organike e thatë, 100g
Aronia organike e thatë, 100g

Aronia organike e thatë, 100g

Kosberry

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

100% fruta aronie, të certifikuara organike sipas standardeve të BE.

Substancat aktive unike në aronia kanë këto efekte:

  • Ndihmojnë në parandalimin e inflamacionit
  • Modulojnë sistemin imunitar
  • Janë antibakteriale
  • Janë anti-kancerogjene (parandalojnë zhvillimin e kancerit)
  • Janë antimutagen (parandalojnë mutacionet)
  • Largojnë toksinet nga organizmi
    … dhe e gjithë kjo pa asnjë efekt anësor!

Mënyra e përdorimit:
Përzieni 50g anonia të thata me 500dcl ujë. Vloni në temperaturë maksimale dhe leni të zihen 30 minutra. 
Preferohen të kosumohen 2 herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.