Aronia kapsula, 90caps/500mg

Aronia kapsula, 90caps/500mg

Bobice

Çmimi i zakonshëm €18,50 Zbritje

100% pluhur aronia nga bujqësia organike. Pluhuri përftohet duke bluar lëvoren dhe farat e aronisë. Kapsulat Aronia janë të destinuara për njerëzit që duan të përdorin të gjitha përfitimet e kësaj super barishte dhe preferojnë marrjen e përshtatshme dhe të shpejtë nëpërmjet kapsulave. Merrni 1 kapsulë dy herë në ditë, mundësisht pas ngrënies.

Suplementet ushqimore mbushen ekskluzivisht në kapsula bimore Vcaps® me cilësi të jashtëzakonshme nga prodhuesi i njohur francez Capsugel®. Kapsulat bimore Vcaps® janë të përshtatshme për njerëzit që nuk konsumojnë produkte me origjinë shtazore për besime fetare ose kulturore, dhe kanë certifikata kosher KO dhe OU, si dhe certifikata nga Shoqata Ndërkombëtare e Vegjetarianëve dhe Shoqata Ndërkombëtare e Veganëve. Përveç kësaj, kapsulat janë të çertifikuara se janë pa përbërës OMGJ, konservues dhe gjithashtu pa gluten.