Anis i plotë, 50g
Anis i plotë, 50g

Anis i plotë, 50g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Anisë me shije superiore. E rekomandueshme për pije të ndryshme, deserte dhe pasta si dhe brum buke ose xhema e salca. Përmban vajra të vlefshme dhe esenciale.

Vendi i origjinës: GJERMANIA