Amarant i fryer, 100g

Amarant i fryer, 100g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Zgjedhja perfekte për vaktin e parë të ditës. Një pijatë plot me drithëra do t'ju japë energji për të filluar ditën tuaj.

Amaranti është një burim i pasur i lizinës, një aminoacid që mungon në shumicën e drithërave. Kjo e bën atë të vlefshëm, sepse në kombinim me çdo drithër dhe veçanërisht me grurin dhe misrin, ato krijojnë proteina me vlerë të barabartë ushqyese me proteinat shtazore. Prandaj është veçanërisht e dobishme për atletët dhe vegjetarianët.