Agar luspa, 30g

Agar luspa, 30g

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Agari agar (xhelatina e bimëve) është një algë pa ngjyrë me shije neutrale dhe përdoret për të përftuar xhelatinë në ëmbëlsira (kanten) ose për gatitje të ftohtë me perime. Është në formën e luspave që shtohen në ujë të nxehtë ose lëng dhe gatuhen për 5 minuta. Një lugë çaji luspa agari është e mjaftueshme për 600 ml ujë ose lëng.