Vitamin D3, 120 tableta

Vitamin D3, 120 tableta

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €25,90 Zbritje

Vitamina D3 shpesh quhet "vitamina e diellit" për faktin se trupi i njeriut mund ta prodhojë atë kur trupi është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit. Gjatë muajve të dimrit kur dielli shfaqet rrallë, është veçanërisht e rëndësishme të merrni shtesë të vitaminës D3 në formën e një suplementi cilësor.
Royal Green Vitamina D3 në një tabletë përmban 7.5 µg, dmth deri në 150% të marrjes ditore të rekomanduar të vitaminës D3 në formën e kolekalciferolit, e cila siguron thithjen e mirë. Për shkak të efektit të zgjeruar sinergjik, i është shtuar gjithashtu ekstrakt pluhur çikore.

Vitamina D kontribuon në:
  • funksioni normal i sistemit imunitar
  • nivelet normale të kalciumit në gjak
  • mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë
  • thithjen normale dhe shfrytëzimin e kalciumit dhe fosforit
  • ruajtjen e funksionit normal të muskujve
Rekomandohet të merrni 1 tabletë çdo ditë me një vakt.