Vitamin B12 në sprej, 25ml

Vitamin B12 në sprej, 25ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,40 Zbritje

Metilkobalamina është një formë specifike e Vitaminës B12 e nevojshme për funksionimin normal të sistemit nervor. është i vetmi fizikisht aktiv B12 i rekomanduar nga shkencëtarët dhe rekomandohet si forma e parë e marrjes së kësaj vitamine.

Vitamina B12 luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave dhe kontribuon në:

  • metabolizmin normal të prodhimit të energjisë
  • funksionimin normal të sistemit nervor
  • metabolizmin normal të homocisteinës
  • funksionimin normal psikologjik
  • formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut
  • funksionimin normal të sistemit imunitar
  • zvogëlon lodhjen dhe rraskapitjen