Q10 në sprej, 27ml

Q10 në sprej, 27ml

365 nature

Çmimi i zakonshëm €14,40 Zbritje

Spreji oral Q10 me biodisponibilitet superior të dëshmuar klinikisht dhe përthithje optimale përmban Q10 të tretshëm në ujë.
Falë paketimit praktik me spërkatje, këtë suplement mund ta keni gjithmonë pranë.
Aplikimi: Shkundni shishen fuqishëm përpara çdo përdorimi.
Doza e rekomanduar: pesë spërkatje direkt në gojë.

Atribute të veçanta
Nuk përmban gluten
I përshtatshëm për veganët